sobota, 20. december 2008

so moški res take copate?

Ta teden najpogosteje uporabljam besede kot so otročji, zakaj? ponavadi v istem stavku in brez nikalnice.

Nisem edina, ki se je nad tem začudila (cimra tudi). Prmejdunej, da nisem niti približno odrasla in pripravljena za svet, ampak... višek je višek.

Že dalj časa spremljam obnašanje nekega dekleta, ki ... mi gre na živce, pošteno povedano. Ampak hkrati sem ji fouš. Zakaj? S svojim najtniškim obnašanjem in flirtanjem vseh moških... ženska zna... sicer ne podpiram njenih ciljev, ampak metode so izpopolnjene do perfekcije.. foušija je torej na mestu. Tipi se obračajo za njo, za njo se cedijo sline. Pripravi jih, da naredijo to in drugo.

Hkrati sem bila ta teden priča demonstraciji Kako lahko svojega fanta izkoriščamo v vseh primerih ne glede na karkoli. In kot vedno se tudi tu obračam na "močnejši" spol, da PISMU ... ne moreste bit taki! Ne moreste bit res take copate!

Pa ne, sej ok, ne mislim, da ne smejo tipi sploh poslušat želj svoje izbranke. Ampak da ji v vsaki najmanjši želji sklonijo glavo in uslužno naredijo to. Najprej je lačna, potem je žejna, potem se ji iznenada mudi domou, spet kasneje mora biti avto parkiran direkt pred vhodom in tudi čokolada ji mora biti po godu, še pesem na radiu se mora odvrteti točno tolikokrat kot ONA želi...ko si človek zmišljuje... grrr.

Res je, da preprosto nimam izkušenj na tem področju, ampak toliko vem - če bi hotela takega fanta... si najamem slugo...