torek, 10. februar 2009

forwardi

kok zlu souražim une butaste maile, k nej bi te razveselili, al kej jst vem kašna je njihova funkcija... vse une diaprojekcije in filmčke, k majo mucke in kužke in otročke... nagi otroci niso pornografija?? dejte no, ne vidim kej točno nej bi blu tuki tok lušnega?!?

Unu obdobje, ku sm pošilla forwarde usem u imeniki so že zdavnej minili. To j blu rejs unu zgudne odkrivnje intrneta in negove uporabnosti. Pwo sm jih z vsjelm pogljdla in jih shranla, počasi pa mi še do filnja diska ni blo več. Zmjri bel brišem vse tiste nove neprbrane maile, k pridjo v roki dsjetih minut od iste osjbe in nimjo labele oz jih osumim z to skupino.

Ampak včasih paše... priznam... in včasih zares še kšn tak mail dejansko wprm. Sam tu so tisti, k dobim enga po enga, od osebe, k vem de drgači n pošila smti ukuli. Učasih pa se to zaupanje u nektjre ldi preprostu izkaže z izrablnu. Nikoli nejsm znikala, da vrjamem v Boga, sam, ku mi kdu pwšle mail v smislu "ker je to mail verske narave boš trikrat premislila prej kot ga boš poslala naprej"... Ja res... pred tem stavkom sm mwrde dejansku rzmišlla al bi ga poslala... sam takega srajna pač n pošilm lih ...
(čustveno) izsiljevanje? big velkom. NOT!